Advertisement

Απεργια Στα Πλοια / Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News / Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

Απεργια Στα Πλοια / Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News / Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.. Στη συνάντηση μεταξύ της εκτελεστικής επιτροπής της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας και του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής π. Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Με την κοπή των πρώτων ελασμάτων, ξεκίνησε στα ναυπηγεία fincantieri monfalcone η κατασκευή του πρώτου.

Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

Apergia Sta Ploia Megales Oyres Sto Limani Toy Peiraia Skai
Apergia Sta Ploia Megales Oyres Sto Limani Toy Peiraia Skai from www.skai.gr
Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019.

Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. «δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς «καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το παρών τόσο στην απεργία όσο και στις. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης.

Παρατείνεται η απεργία στα τηλεοπτικά κανάλια. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία της πνο, εμμένοντας. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Δεν υπάρχει πιο γκαντέμης από τον σέζνι στα ευρωπαϊκά. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία.

Panellhnia Enwsh Naytwn Khry3e 24wrh Apergia Sta Ploia Gia To Neo Ergasiako Wra Ellados 3 6 2021 Youtube
Panellhnia Enwsh Naytwn Khry3e 24wrh Apergia Sta Ploia Gia To Neo Ergasiako Wra Ellados 3 6 2021 Youtube from i.ytimg.com
Η απεργία που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο κρίθηκε παράνομη από το μονομελές. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. Απεργία την πέμπτη 26/11 σε μετρό, ησαπ και τραμ. «δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Προσφυγή κατά της απεργίας των ναυτεργατών κατέθεσαν οι ακτοπλόοι. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Με την κοπή των πρώτων ελασμάτων, ξεκίνησε στα ναυπηγεία fincantieri monfalcone η κατασκευή του πρώτου.

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Στην… εντατική η ελλάδα, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς «καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το παρών τόσο στην απεργία όσο και στις. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Στη συνάντηση μεταξύ της εκτελεστικής επιτροπής της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας και του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής π. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης.

«δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία της πνο, εμμένοντας. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Παρατείνεται η απεργία στα τηλεοπτικά κανάλια.

Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr
Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr from www.sportime.gr
Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Στην… εντατική η ελλάδα, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς. Εργατικο κέντρο αθήνας (εκα) 24ωρη απεργία. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. «δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Παρατείνεται η απεργία στα τηλεοπτικά κανάλια.

Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές.

Βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας οι μεταλλάξεις. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Η απεργία που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο κρίθηκε παράνομη από το μονομελές. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Η απεργία που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο κρίθηκε παράνομη από το μονομελές. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τετάρτη 16 ιούνη. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από τα μεσάνυχτα της τρίτης μέχρι το βράδυ της τετάρτης. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου. Δεν υπάρχει πιο γκαντέμης από τον σέζνι στα ευρωπαϊκά.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019 απεργια. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία.

Posting Komentar

0 Komentar